Політика конфіденційності

Конфіденційність відвідувачів нашого сайту www.ua.bitcoinmagazine.com та www.ru.bitcoinmagazine.com дуже важлива для нас, і ми прагнемо її захищати. Ця політика конфіденційності і файли cookie (далі «Політика») пояснює, як ми обробляємо ваші дані, для яких цілей використовуємо, а також які у вас є права щодо персональних даних.

Якщо у вас виникнуть питання щодо даної Політики або ваших персональних даних, ви можете написати нам на [email protected].

1. Загальні положення

Дана Політика є юридичною угодою (далі – «Угода») між виданням Bitcoin Magazine Ukraine (далі – «Bitcoin Magazine» або «ми») і вами в ролі користувача (далі – «ви», «Користувач»). Угода застосовується до нашого Сайту, який знаходиться за адресою https://ua.bitcoinmagazine.com та https://ru.bitcoinmagazine.com (далі – «Сайт»).

2. Збір персональних даних

2.1. Використання Сайту не вимагає реєстрації і / або авторизації і безпосереднього надання персональних даних, які можуть ідентифікувати Вас.

2.2. При використанні сайту ми можемо здійснювати автоматичний збір інформації, пов’язаної з використанням Вами Сайту.

2.3. Ми можемо збирати, зберігати і використовувати такі типи Ваших персональних даних:

2.3.1. інформацію про Ваш комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера, і операційну систему;

2.3.2. інформацію про Ваші відвідування і використання цього сайту, включаючи джерело рефералів, тривалість відвідування, перегляд сторінок та маршрути навігації на Сайті;

2.3.3. інформацію, яка генерується при використанні нашого сайту, в тому числі, коли як часто і за яких обставин Ви його використовуєте;

2.3.4. інформацію, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилаєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включаючи його зміст і метадані;

2.3.5. будь-яку іншу особисту інформацію, яку Ви відправляєте нам.

2.4. Ми збираємо лише ті персональні дані, які свідомо та добровільно надані Вами, як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів сайту, що відповідно до вимог чинного законодавства України є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій політиці мети їх обробки.

2.5. Ми гарантуємо, що не продаватимемо або здаватимемо в оренду особисті дані користувача третім сторонам, крім випадків, коли розкриття Ваших персональних даних необхідне для виконання вимог чинного законодавства України.

2.6. Ми не збираємо, але не обробляємо інформацію про Ваші персональні дані по расовому або етнічному походженню, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членства в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

3. Мета обробки персональних даних

3.1. Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію з метою:

3.1.1. адміністрування нашого сайту і бізнесу;

3.1.2. персоналізації нашого сайту для Вас;

3.1.3. надання можливості користуватися послугами, доступними на нашому Сайті;

3.1.4. відправляти Вам повідомлення по електронній пошті, в разі якщо Ви підписані на оповіщення по електронній пошті;

3.1.5. надсилати Вам нашу електронну розсилку, в разі якщо Ви підписані на електронну розсилку. Також Ви можете повідомити нам у будь-який час, якщо Вам більше не потрібна електронна розсилка;

3.1.6. надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (при цьому треті сторони не зможуть ідентифікувати окремого користувача з цієї інформації);

3.1.7. розгляд запитів і скарг, зроблених Вами або про Вас щодо нашого Сайту;

3.1.8. збереження нашого сайту в безпеці і запобігання шахрайству;

3.1.9. перевірка відповідності до умов, що регулюють використання нашого сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, які направляються через наш Сайт приватної службою обміну повідомленнями);

3.1.10. та інші види використання.

3.2. Ваші налаштування конфіденційності можуть використовуватися для обмеження публікації Вашої інформації на нашому Сайті і можуть бути скориговані за допомогою контролю конфіденційності на Сайті.

3.3. Ми не будемо без Вашої прямої згоди надавати Вашу особисту інформацію будь-якій третій стороні для їх прямого маркетингу або будь-яких інших цілей, окрім випадків передбачених чинним законодавством України.

4. Передавання даних

4.1. Ми не здійснюємо передачу персональних даних третім сторонам, крім випадків, коли така передача є вимогою чинного законодавства України, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, так вживаємо всіх можливих заходів для захисту Вашої особистої інформації.

4.2. Доступ до Ваших персональних даних можуть мати наші уповноважені працівники, які дали згоду на забезпечення конфіденційності персональних даних користувачів, а також треті сторони, які надають нам послуги з підтримки та адміністрування сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нашої господарської діяльності. Наші уповноважені працівники та / або треті сторони на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватися всіх вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних користувачів і їх конфіденційності.

4.3. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим, ми рекомендуємо Вам переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

4.4. Особиста інформація, яку Ви публікуєте на нашому Сайті може бути доступною через Інтернет в усьому світі. Ми не можемо запобігти використанню та нецільовому використанню такої інформації третіми особами в інших країнах.

4.5. У ході нашої діяльності нам може знадобитися обробити ваші дані за межами країни, в якій ви проживаєте. В такому випадку ми будемо використовувати відповідні запобіжні заходи (наприклад, договірні положення про захист даних), щоб забезпечити захист ваших персональних даних відповідно до цієї Політики.

5. Захист ваших персональних даних

5.1. Ми використовуємо різноманітні заходи безпеки для захисту персональних даних, які ми обробляємо. Ми впровадили розумні операційні і технічні заходи для обмеження доступу до ваших даних. Наприклад, дані, які ми отримуємо, доступні тільки уповноваженим співробітникам і підрядникам. Якщо у вас є підстави вважати, що ваше взаємодія з нашим Сайтом не є безпечною, негайно повідомте нам про це, зв’язавшись з нами через [email protected]

6. Використання файлів cookies

6.1. Файл cookie – це файл, що зберігається на жорсткому диску користувача, що містить інформацію про користувача. Як правило, ми використовуємо сесійні файли cookie, щоб зберегти ваші уподобання, і термін дії таких файлів cookie закінчується при закритті браузера. Файли cookie також можуть бути аналітичними. Дані, зібрані за допомогою файлів cookie, можуть включати наступне:

— Веб-сайт, з якого ви зайшли на наш Сайт;

— Веб-сторінки, які ви переглядали на нашому Сайті;

— Рекламні оголошення, які ви переглядали і натискали при перегляді різних веб-сайтів;

Ми також збираємо інформацію, використовуючи веб-маяки (також відомі як «пікселі відстеження»).

6.2. Ви можете відключити всі cookie. Щоб це зробити, відкрийте настройки браузера. Посилання нижче надають інформацію про налаштування cookie для браузерів:

— Internet Explorer

— Firefox

— Microsoft Edge

— Chrome

— Safari

Крім цього, ви можете відключити файли cookie відвідавши Network Advertising Initiative Opt Out page.

7. Права щодо персональних даних

7.1. Якщо ви хочете отримати доступ, переглянути, оновити, виправити і видалити будь-які персональні дані, які ми зберігаємо про вас, або скористатися будь-якими іншими вашими правами, зокрема правом обмежити обробку даних, правом відмовитися від обробки, а також правом на перенесення даних . Для цього, ви можете відправити нам лист за адресою [email protected] Якщо ви незадоволені тим, як ми обробляємо ваші дані, ви маєте право подати скаргу до регулюючого органу.

8. Зберігання персональних даних

8.1. Ми зберігаємо дані, які дозволяють нам прямо або побічно вас ідентифікувати доти, поки вони необхідні нам для виконання цілей збору даних, відповідно до пункту 3 цієї Політики і відповідно до вимог законодавства.

9. Зміна Політики

9.1. Ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність, а також в будь-який час змінювати і / або доповнювати зміст Політики на свій розсуд.

9.2. У разі внесення суттєвих змін до Політики ми розмістимо повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття чинності цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від прийняття цих змін в письмовій формі, це означає, що Ви погодилися з відповідними змінами політики.